Helgen

Mysig helg det har varit. I fredags var jag i torvalla en sväng med Emma och gänget. Vid 10 kom Jacob och hämta mig och Carro. Senare var jag, Jacob, Mimmi och Simon ute och åkte lite bil och sen va vi hos Jacob ett tag.
I lördags fyllde mormor år så vi var och fikade hos henne. Efter det var jag hem till William och träffa deras nya hund Nemo. Hur söt som helst! På kvällen var jag och Jacob bara hemma hos han, kollade på film osv.
Just nu är jag hemma hos faster och äter lunch och hälsar på små hundarna. Ska snart ut och köra lite bil med pappa.
Bra helg.

Favorit dag

Ja då var det äntligen fredag igen. Jag tror inte att det finns något bättre än fredag. Bara av att höra ordet fredag gör mig glad. Började iallafall den här härliga dagen med ett gympass ungefär klovkan halv 9. Var sen hem till william. Åt frukost och sen tog vi en promenad till Ica innan jag gick hem. Har duchat, fixat naglarna, gjort mig fredags fin och kollar på ett avsnitt av The vampire diaries. 
Nu har Micke äntligen grillat klar så nu blir det en underbar middag och sen åker jag till torvalla.
 
 

Buss åk

Lika bra att jag skriver ett inlägg nu för annars blir jag bara för trött eller glömmer bort d. Sitter iaf på bussen påväg till Jacob nu. Ingen aning om va vi ska hitta på ikväll. Tidigare idag var jag med Emma till en kompis för att låna dansdräkt tills i helgen då hon ska på tävling. Resten av dagen har jag bara tagit d lugnt.
HejHopp.

onödigt.

Gårdagen blev en riktigt slö dag. Skulle egentligen ha sprungit och träna men va så sjukt trött så sket i det. Åkte ist till Jacob. Kollade lite film och senare var vi ute och åkte lite bil med Mimmi. 
Idag åkte jag på skolan till 8 men tydligen så hade vi inte någon mattelektion så hade åkt dit i onödan. Tog då första bussen till gymmet och körde 1 timmes styrketräning. Gick sen hem och lämna väskan och drog ut och sprang. Sjukt jobbigt var det men det känns så skönt efteråt. Har precis ätit lunch och nu tänkte jag sova 1 timme.

woop woop

Har inte haft tid eller lust att blogg nu senaste tiden. Men nu kör jag igång igen. Jag hoppas att Elin och Frida blir glada iaf som dom gnällt ;)
Igår startade jag dagen med gymmet klockan 8 och efter det en lång promenad hem innan jag skulle på skolan. Hade en matte lektion och efter det så sprang jag hem. Efter middagen åkte jag, Emma och Cornelia till torvalla. Vi 3 satt och spelade kort på gården fram tills fotbollen började. Jag, Mange, Kevin, Josef, John och Simon var hemma hos Tobbe under första halvlek. I pausen gick vi hem til Kim och kollade resten av matchen med gänget som var där. Eftersom matchen slutade så sent så sov jag över hos Kim. 
Idag klev jag upp 5.50 och tog då bussen hem till odensala. Har hunnit med en god frukost och ett avsnitt av The vampire siaries. Ska på skolan nu på morgon och göra ett prov och sen blir det praktik. 
 

Barn

Vilken bra dag jag har haft.
Började dagen med att gå en sväng på stan med Emma. Kikade på lite kläder och åt på donken. Tog sen bussen till Jacob och sov i 3 timmar och åkte sen hem. Efter middagen tog jag och Emma en promenad upp till torvalla. Va hemma hos Kim och kollade på handboll och sen film. Vid 11 gick jag, Emma, Kim, Teo och Emilia ut och lekte kurra gömma med Mange, Hampus och Bader. Hur kul som helst! Sen gick vi hem och kollade på criminal minds tills Jacob kom och hämtade mig. Nu ligger jag här i hans säng medans han sitter vid datan. Super kul. Ska fan sova godnatt.

Bio

Igår på dagen var jag, Emma och Kim i torvalla och spelade lite fotboll med massa folk. På kvällen vad vi, Teo, Mange och Bader på bio. Vi kollade på Du gör mig galen. Den va ganska konstig och inte så bra. Efter bion kom Jacob och hämta mig. Vi åkte på donken och käkade lite och sen åkte vi hem till han och kolla på film.
Nu sitter jag på bussen påväg till gymmet och sen ska jag nog till torvalla.

Basket

Igår åkte vi hem från stugan. Låg hemma hela kvällen och kollade klart på säsong 4 av gossip girl.
Idag när jag vaknade åkte jag till Jacob och var med honom fram till middagen. Så fort vi hade ätit åkte jag, Emma och Kim till torvalla och spelade lite basket och fotboll med grabbarna. Runt 8 typ kom Marcus och hämtade mig, vi åkte hem till Rasmus och kollade på film. Somnade ganska tidigt men strax efter 1 väckte Marcus mig och ville åka hem hahah. Han skulle tydligen upp tidigt imorn så då var de bara att sätta sig i bilen och åka hem. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av gossip girl och sen sova.

RSS 2.0