Dag 15.

Dag 15 - Det här åt jag idag.
 
Hade tänkt att ta kort och göra det här lite roligt men tyvärr så blev det inte så idag.
 
Lunch - Soppa 
Dagisfika - En hårdbrömacka med ost
Middag - Korv och potatismos
Fika - smoothie och hårdbrömacka med keso.

förkyld

Hann med massa rolig igår kväll. Var i torvalla med Emma osv osv. Spelade kort, fotboll och hade snöbollskrig. Tog sen bussen till Elins mamma. Kollade på Maria & Mindy och lekte med valparna. Strax innan 11 gick jag till Jacob, lyssna på musik, sov lite och kollade film typ. 
Idag var jag på dagis igen. Tror alla barn börjar smitta mig med sin förkyldning. Har nyst 1000 gånger idag och det kan inte sluta klia i näsan och halsen. Orkar verkligen inte bli sjuk igen. Efter att jag hade slutat gick jag hem till Jacob och var med honom ett tag innan jag tog bussen hem. Efter middagen åkte jag och Emma till torvalla. Dansade lite och så men vi var trött och orkade inte va kvar så länge så vi åkte hem och la oss i soffan istället. Nu ska jag ladda ner nya avsnittet på Pritty little liars och kolla på det innan jag ska sova.

USA

Sitter hemma i soffan nu efter ett träningspass och drömmer mig bort! Idag fick jag veta att Erica ska till USA 3 veckor i sommar, ( som förra året ) och jag är så sjukt sugen att åka jag med! Dock har jag absolut inte råd att åka i år men kanske nästa sommar. Skulle vara så häftigt att åka runt i USA 3 veckor! Vill så gärna till Miami igen! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig nån god middag.
Bild på Nova, mig och Jens i Miami.

fint väder

Det var ganska sköt att vakna upp imorse och veta att man hade en held dag på dagis framför sig istället för att gå på skolan. Det var hur skönt väder som helst hela dagen och efter frukost tog jag och 2 av barnen en lång promenad ut i skogen ända fram till lunch. Sen såg dagen ut som vanligt. Var ute och lekte i snön och tiden bara flög förbi. När jag slutade åkte jag direkt hem och åt middag och åkte sen till Elin. Det var kul att träffa henne efter en tom helg utan henne. Gjorde typ inget speciellt förutom att vi kollade på Top model. Imorn är det skola och det känns som att jag inte varit där på flera veckor. Får ta och pita ihop den här veckan för nästa vecka är det ju lov.

Dag 14.

Dag 14 - Bloggar jag läser.
 
Kenzas                           www.kenzas.se
Isabelle Strömbergs         www.isabelles.nu
Line Dalens                     www.liinedalen.blogg.se
Emilia Starkmans            www.emiliastarkman.blogg.se
Carolin Magnussons        www.carolinmalin.blogg.se
 

Tatuering

Bussen gick ganska sent till pappa så medans jag väntade på hemma satt jag i soffan me mamma och Micke och kollade på tv och kikade lite på tatueringar på datan. Är så sjukt sugen på att tatuera mig nu!!! När jag kom till pappa hann jag inte mer än in så skulle jag ut igen. Drog ut och åkte lite bil med Marcus och Jocke. Vi åkte och tvättade bilen och efter det åt killarna lite. Nu sitter jag äntligen hemma i soffan med myskläderna på och kollar på lite fotboll. Snart ska jag sova, måste va pigg imorgon när jag ska på dagis! 
 
 

Dag 13.

Dag 13 - Saker jag längtar efter.
 
Jag längtar tills den 15 mars när jag, Elin och William ska till stockholm och kolla på Lil Wayne.
Jag längtar tills det blir sommar.
Jag längtar tills jag och Elin ska utomlands i sommar.
Jag längtar tills jag fyller 18.
 
 

vinst

Igår spelade jag nog min absolut sista handbollsmatch. Var helt säker på att vi skulle förlora mot Härnösand men vi vann med 22-19. Så sjukt härligt att avsluta säsongen med en vinst. Hade själv lite otur under matchen och gjortde några mål dock med övertramp så inget gilldes. Annars är jag nöjd med matchen. På kvällen var jag, Emma och Kim till Teo och spelade lite kort och lyssnade på musik innan vi drog ner på stan för att kolla på bio. Vi kollade på Beautiful Creatures, sjukt bra film. vid halv 12 när filmen var klar åkte jag hem till Jacob och va med honom. 
Idag har jag inte gjort nånting, vi sov till typ kl 2 och då tog jag bussen hem till mamma. Har städat rummet som en tok så nu är det hur fint som helst. Senare ska jag ta bussen hem till pappa.

Dag 12.

Dag 12 - Min favorit födelsedag.
 
Alltså det är inte så att jag kommer på nått speciellt. Tycker typ inte att det är så roligt att fylla år och bryr mig inte så mkt. Men när jag fyllde 3 år fick jag en tårta som mamma hade gjort som såg exakt ut som pippi. Det tyckte jag säkert va as grymt då ;p
 

Dag 12.

Dag 12 - Min favorit födelsedag.
 
Alltså det är inte så att jag kommer på nått speciellt. Tycker typ inte att det är så roligt att fylla år och bryr mig inte så mkt. Men när jag fyllde 3 år fick jag en tårta som mamma hade gjort som såg exakt ut som pippi. Det tyckte jag säkert va as grymt då ;p
 

Eastern

Slö jävla dag idag igen. Va hemma från skolan. Har lyssnat på musik och kollat på film hela dagen. Halv 7 hade jag och Enma bokat bord på eastern så vi va där och åt massa gott. Sen när vi skulle åka hem var det 45 minuter till bussen gick så vi tog en promenad halva vägen till torvalla typ. När vi kom fram satt vi bara och kollade på när killarna spelade fotboll. Sen kom Marcus, Andreas och Rasmus och hämtade mig och körde hem mig. Myste då ner mig i soffan och kollade på film med pappa. Nu ska jag sova för imorn ska jag upp och spela handboll.

Seg, trött och slö

Blev ute sent igår så hann inte blogga. Mådde inge bra på morgonen så blev hemma dagis. Låg och kollade på Awkward hela dagen. Mådde bättre på kvällen så var ut med Elin. Vi var på körfältet hos Jakob med Marcus och Johanna. Åkte sen lite bil tillsammans med 2 av Elins killkompisar. När vi lämnade av Jphanna på frösön så tyckte jag att det va lika bra att jag också hoppade av där så jag gick hem till Jacob och sov hos honom.
Och idag var jag så sjukt seg och hade ont i halsen så orkade inte gå på skolan. Åkte hem från Jacob och la mig i soffan och kollade på film hela dagen. Efter middagen åkte jag och Emma till torvalla och va me Kim och Teo. Spelade lite kort, pratade och va med på en musik tävling på gårn. Hoppas vi vinner! Elin har åkt till Mora och lämnat mig hemma själv den här helgen så vi får se vad jag hittar på för roligt utan henne. Tror nästan att det är första helgen vi är ifrån varan sen vi lärde känna varan.

Bilåkning

Efter middagen idag åkte jag och Emma till torvalla för att vara med Kim och Teo. Vi var på gårn och gjorde typ ingenting, alla satt och spelade mobilspel. Var sen ut med Marcus, Viktor och Jacob och åkte lite bil. Nu ska jag sova och imorn blir det full fart på dagis! Wiiiie

wiiiie

Hade en super mysig kväll igår med Emma, Kim och Teo. Vi var hemma hos Teo och kollade film och åt massa gott. Jag och Emma tog sen bussen hem så vi hann kolla på top model. När vi hade kollat klart kom Jacob och hämta mig. Vi åkte hem till han och kolla på nån dålig serie han kollar på! Gick senare hem till Elins mamma och träffade Elin. Vid halv 1 blev jag trött så gick tbx till Jacob :p
Nu idag hade jag lektion i 30 min sen skulle min klass på annat så hade ingenting att göra. Då gick jag hem till Elin och la mig i soffan och kolla på Awkward. Så glad att jag hittat en ny serie att kolla på :D Håller på att laddar ner första säsongen nu så jag kan nörda resten av dagen.

Dag 11.

Dag 11 - Om jag vann 1 miljon skulle jag..
 
wiiiie 1 miljon!
 
Jag skulle ta me mig Elin och Emma utomlands typ 1 måndag.
Jag skulle shoppa som en tok.
Jag skulle köpa en hund.
Jag skulle tatuera mig.
Jag skulle köpa världens snyggaste bil och låta den stå i garaget tills jag tagit körkort.
Sen skulle jag chilla på en pinne.
 

Dag 10

Dag 10 - 10 saker du inte visste om mig.
 
1. Jag är mörkrädd
2. Jag är sjukt lat.
3. Jag väger 54 kg.
4. Jag hatar att sova själv.
5. Jag har dåligt självförtroende.
6. Jag hatar att raka benen. Typ det tråkigaste som finns.
7. Jag har svårt att lita på folk.
8. Jag hatar att använda smink.
9. Jag älskar att dansa.
10. Jag tycker inte om att vara ensam. 
 
Kul va?

blä

En riktigt mysig lördag blev det. God mat och trevligt sällskap hemma med familjen + fler innan jag åkte till Elin. Mötte Johanna i stan så köpte vi massa gott och gick hem till Elin och kollade på film. Vi kollade på The impossible , så sjukt bra film. Johanna åkte hem när vi hade kollat klart men jag och Elin kollade på en till och sen kom Jacob och Jocke och hämtade mig. 
Nu idag har jag sovit hela dagen typ, till 3 iaf. Tog bussen hem och la mig igen haha ;p
Senare ska jag till Jacob men nu ska jag och Ida kolla film. 

middag

Det blev en riktigt rolig kväll igår tillslut. Var hos en gammal klasskompis med Elin och Johanna och drack. Johanna åkte hem tidigt men jag och Elin blev kvar till klockan 2 tror jag. Råkade kliva på en list eller nånting med massa spikar i så hela listen satt fast i foten hahah. Har sjukt ont idag och kan knappt gå. Idag har jag bara legat i sängen och kollat på Harry Potter. Nu ska jag klä på mig för om ett tag så får vi gäster.

Dag 9

Dag 9 - 5 Snygga killar.
 
Zac Efron!
James Lafferty
Channing Tatum
David Beckham
Chad Michael Murry

Dag 9

Dag 9 - 5 Snygga killar.
 
Zac Efron!
James Lafferty
Channing Tatum
David Beckham
Chad Michael Murry

lunch mys

Äntligen är det helg!
Hade en super mysig alla hjärtansdag iaf. På skolan idag gjorde jag typ ingenting. Var och åt lunch med Emma och mamma på thörners när jag hade slutat och gick sen med Emma på stan. Hittade ett par as snygga jeans och ett par shorts som jag funderar på att köpa. Efter vi hade varit på stan så åkte vi hem till mormor och morfar och fikade och morfar klippte Kim. Super fint blev det. Nu har jag precis duschat så ska ficka mig och vänta på att Elin och Johanna kommer hit så vi kan starta kvällen!

Grattis!

Ännu ett grattis. Micke fyller 40 idag och blir gammal! Grattis grattis!
Idag hade jag matteprov kl 8 som jag snabbt blev klar med. Tog då bussen till gymmet och tränade i 2 timmar innan jag åkte tillbaka till skolan. Åt lunch med Elin, Kim, Rasmus och Marwan. Efter svenskan gick jag och Emma på stan ett tag och efter d åkte jag till Wille. Nu ikväll har vi fikat och Micke har fått lite presenter. Sitter nu och väntar på att Jacob ska hämta mig så ska väl vi hitta på nått.
 

Grattis!

Känner mig så pigg och glad! Det är så sjukt roligt att praktisera på dagis! Mår så bra efter att jag varit där. Barnen är så himla gulliga och snälla. Skulle kunna jobba med barn resten av livet om jag ska må såhär bra jämt. Efter praktiken idag åkte jag hem till lillasyster Emma som fyller 15 idag. Grattis stor tjejen! Efter middagen blev det lite fika så mormor, morfar, moster och en av kusinerna kom hit. Även jag fick en present av moster, ett present kort på makeup store, toppen. När dom hade åkt hem så var jag och Elin ut och åkte lite bil med Marcus och Andreas. Nu ligger jag hemma i sängen och ska försöka kämpa mig igenom hela High school musical 3 innan jag somnar. Godnatt.

Dag 8

Dag 8 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
 
Kan berätta några saker som jag gärna skulle uppleva igen. Jag vill åka till Miami igen med Williams familj. Jag vill göra om dom två klassresorna jag varit på ( Åre och Göteborg. ) Jag skulle vilja gå i samma klass som dom jag gick med på lillsjöskolan. Och såhär kan jag jag hålla på i timmar.
 
Men det absolut bästa ögonblicket i mitt liv är där vi vann DM i handboll 2008. Vi var i Kramfors hela dagen och spelade flera matcher. Vi mötte Härnösand i finalen som vi alltid har förlorat mot tidigare, ganska stort också. Under matchen så ledde vi / låg under med 2 bollar hit och dit men i slutet av matchen tog dom ut sin målvakt och spelade med en utespelare extra men det slutade med att vi tog bollen av dom varje gång dom hade anfall och gjorde så många mål så vi vann med 2-3 bollar. Tror alldrig vi har spelat så bra och haft så kul tillsammans tidigare.
 

High school musical

Det var riktigt skönt att komma iväg och träna igen! Började med att springa nästan en mil och sen körde jag massa styrka. När jag kom hem städade jag ihop på rummet och massa annat "roligt". Ikväll har jag bara tagit de lugnt och kollade såklart på high school musical 2. Älskar när man kan alla låtar och kan sjunga med! Nu ska jag sova för jag är så sjukt trött.

semlor

Kände mig lite som ett barn igår kväll. Hade ingenting att göra så satt och lyssna på gammal musik från när jag gick i kanske 4-5. Så härligt tycker jag. Laddade också ner alla High school musical filmerna. Kollade på den första och ikväll blir det väl den andra. Just nu sitter jag uppe på campus och skriver lite engelska. Ska nog sluta nu om ett litet tag och åka till gymmet och träna lite. Ska bli sköt att komma igång nu igen efter all den här förskylningen som har kommit och gått i typ 1 månad. Blir kanske ett extra långt pass om det är så att jag ska trycka i mig en semla ikväll. 
 
 

Dag 7

Dag 7 - Mitt bästa förhållande.
 
Jag tycker själv att jag bara haft ett seriöst förhållande. Tycker inte 1 månad hit el dit räknas. 
Jag och William blev tillsammans den 13 oktober 2009. Jag gick i 7an och han i 9an. Vi lärde känna varanadra genom kompisar. Jag gjorde slut med honom den 13 mars 2012 tror jag. Det vär väl mest för att vi bråkade mycket och gjorde nästan aldrig nått tillsammans. Men under tiden vi var tillsammans hade vi det både jättebra och mindre bra. Vi hann göra mycket tillsammans. Vi var i Miami tillsammans. Varje sommar åkte vi till sundsvall på golftävling. Festade mkt. Spelade mkt golf tillsammans. Osv osv. Men saker håller inte jämt så.

festligheter

Torsdag -  var ledig men klockan 10 var jag och Pernilla till frösön och kollade på ett dagis där jag ska ha min praktik. Åkte sen hem till Elin och sov en sväng innan hon hade lunch. Följde sen med henne på skolan och kollade på nån föreläsning. Efter middagen var vi till William och kollade film , åt chips och rökte vattenpipa.
 
Fredag - Var på skolan och var sen med Elin. På kvällen åkte vi till Johanna och åt middag och hade lite fest. Dum som vi är så tog jag och Elin en promenad till stan i 20 minus till stan klockan 2 för att vi va hungriga. Träffade lite kompisar och Elin drog hem medans jag träffade Jacob osv och drog på efterfest med dom. 
 
Lördag - Vaknade vid 2-3. Så sjukt skönt att sova! Sen kom pappa och hämtade mig så vi åkte hem. Tog en dusch, åt mat och la mig och kollade på film resten av kvällen
 
Söndag -  Satt mig i bilen tillsammans med Petro, Jossan, Anna och Jessika vid klockan 9 mot Umeå. Åka bil är bland det värstra jag vet så försökte sova mig igenom hela resan. Kom fram strax innan 3 och halv 4 spelade vi match. Vi förlorade men skitsamma. När vi åkte hem tog vi ett stopp på Max för att äta mat och sen somnade jag och sov tills vi kom hem.
 
Måndag - Fick skjuts av pappa till frösön för att köra igång med min praktik. Har haft en helt underbar dag tillsammans med alla härliga barn. Har lekt,läst bok, bakat, haft massage, åkt madrass och massa annat roligt. Längtar redan tills på onsdag när jag ska dit igen. Ska väl snart äta middag och sen ikväll ska jag nog ägna lite tid åt att städa mitt rum och senare kolla på top model.
 

Dag 6

Dag 6 - Min familj.
 
När jag var 2 år och 2 veckor gammal fick jag min första lillasyster, Emma. När jag var 3 år gammal så skillde sig våra försäldrar. Sen när jag var nästan 7 år fick jag min andra lillasyster, Ida. Jag och Emma bor hos våran pappa varanan helg och annars bor vi tillsammans med Mamma, Micke(hennes man), Vilma(Mickes dotter) och Ida. Finns absolut inget roligt att veta om mig familj. PUNKT
 

buuuu

Blev en kort skoldag idag. Försov mig och kom dit vid halv 10 och hade matte. Åt sen luch och slutade. Jacob kom och hämtade mig på skolan så vi åkte hem till honom och kollade på film. Senare tog jag en buss till Elin och hjälpte henne tvätta och så var vi och handlade med alexander och hennes pappa. Blev sen en myskväll men film och lite gott. Nu ska jag skriva lite svenska som jag har kvar att göra sen sova. Är ledig imorgon så ska iväg på gymmet nu när jag ÄNTLIGEN har blivigt frisk IGEN.

tisdag.

Blev en riktigt mysig dag idag. Var på möte med 2 lärare och vi kom fram till att jag ska byta praktikplats. Blir förmodligen ett dagis på frösön. Det kommer bli hur kul som helst med tanke på att jag älskar barn! Efter skolan följde jag med Elin ner på stan och hjälpte henne att hitta massa fint! Hon köpte otroligt fina tröjor och lite smycken. Vi tog senare en buss hem till hennes mamma och åt middag och hade en mysig kväll där med dom. Fick träffa hundvalparna för första gången och dom är ju hur söta som helst! Önskar att jag fick ta med en hem. Vi åkte sen hem till Elin och kollade på tv och lite film. Nu ska jag sova eftersom d är äcklig skola imorn :D

helgen

Hoppsan har inte blivit mkt bloggande nu i helgen. Har haft fullt upp hela tiden typ :p
Fredag: Var hemma från skolan eftersom jag va döttssjuk typ. Önskade att jag va död typ. Klockan 3 åkte jag och Emma ner på stan för att jag skulle på sminkning. Blev riktigt fin så sköpte smink för över 1000 kr ;p När jag va klar så träffade vi Elin på stan och åkte sen hem till mig. runt halv 7 kom Saga, Johanna och Jessica så vi åt middag tillsammans. Senare gick vi hem till Wille på lite festligheter. 
Lördag: Vaknade sent och tog en buss hem till Jacob. Var med honom till typ 7 sen åkte jag hem. Fick äta och fixa mig lite fort för att Elin skulle komma till mig. Vi gick sen hem till Niklas och var med han, Wille, Matte och Tobbe. Senare drog jag Elin, Wille och Matte ut med bilden i några timmar. Var ute till kl 3 och då körde dom oss till stan. Elin gick hem och jag drog på efterfest me Jacob och massa. Vi somnade vid 8 och vaknade runt 10 hos en kompis. Åkte sen till Jacob och sov resten av söndagen. 
Så idag är jag hemma från skolan eftersom jag fortfarande inte är frisk.
RSS 2.0