Slappa

Mysig dag det har varit. Har legat i soffan/sängen hela dagen med Jacob. Kollat film, serier och bara pratat. Att man kan ha det så bra utan att göra nånting alls. Runt 5 skjutsade han hem mig och då väntade en god middag med familjen. Efter att vi hade ätit tog jag och Emma en promenad till Torvalla. Var med grabbarna och Emilia en sväng på gårn innan vi gick hem till Josef. Killarna spelade FIFA medan jag, Emma och Emilia lekta med katterna. Tog bussen hem för typ precis 45 minuter sen och nu ska jag lägga mig och kolla nått avsnitt av greys innan jag ska sova.

Helg

Godmorgon! Råkade visst somna igår när jag och Jacob kollade film så det är anledningen till att jag inte skrev nått igår.
Började 8 och gick till 4 så det blev en riktigt lång dag. Jag och Elin unnade oss en riktigt god lunch på Kina. Efter skolan åkte jag direkt till Jacob. Vi var på affären och handla sen kollade jag på när han gjorde middag. Duktig kille! Blev sen en film tillsammans med familjen. Kollade på nån äcklig som hette typ 11-11-11.
Efter det verkar det som att jag slockna! Har lång helg, är ledig idag och på måndag så det känns super skönt!
Ska försöka få me mig Jacob ner på stan eller kanske på gymmet senare men nu ska jag lägga mig och läsa lite :)

lång dag

Var uppe med tuppen idag igen. Var och tränade 1 timme innan skolan började. Började 9.35 och gick till 16.00. Efter skolan var jag och Rebecca ner på stan en sväng. Hon köpte lite grejs till skolan och jag fick med mig nagellack, parfym och hårspray hem. Efter middagen har jag bara varit hemma. Kollat på kläder osv på datan och kollat på idol. Nu ska jag kolla ett avsnitt av greys sen sova. Godnatt!

Rullar fram

Vilken otroligt rolig dag!
Började med att åka till gymmet kl 6 i morse. Tränade 1 timme innan skolan började. Under dagen hade vi en as rolig lektion, vi var ner och lekte rullstolsburen på stan. Vi hade så himla roligt! Nu har jag precis duschat och ska åka till Jacob.

chirre

En super bra start på en ny vecka! Började skolan kl 10 och slutade kl 12. Var dock kvar på skolan till kl 3 med Rebecca. Deras klass hade samtal och hon var sist så vi blev där ett ganska bra tag med inte gjorde det oss nånting! När vi var klara gick vi ner på thörners och tog en fika. Super mysigt! Åkte sen hem, kollade lite greys och åt middag innan jag drog upp till torvalla. Träffade grabbarna på mimer där vi spelade lite fotboll innan jag drog till Rebecca för idolmys. Rebecca hade köpt chips, dipp och dricka. Min ängel! Gott gott gott och kladd kladd kladd! Tog bussen hem strax efter idol och nu sitter jag här i soffan med familjen och kollar på en dokumenter om en tjej med 90% brännskador. Det blir snart läggdags för jag ska upp tidigt imorgon och träna!

Sleep

Då va helgen slut. Började jobba halv 8 i morse och jobbade till klockan 3. Dagen gick så himla fort! När jag kom hem blev det en snabbstädning av rummet innan jag tog bussen till Jacob. Vi har legat och kollat på tv hela kvällen och haft det hur mysigt som helst och nu är det tydligen dags att sova. Jacob somna så fort han la sig i sängen så det är väl lika bra att jag oxå sover då. Godnatt!

middag

Började jobba halv 7 idag. Vet inte hur jag lyckas men jobbar alltid då det är fint väder. Kan inte komma ihåg en enda dag den här sommaren jag har legat ute och solat. Blekast som vanligt :) Efter jobbet åkte jag hem och sov en timme innan jag duschade och fixade mig. Åkte sen ner på stan med Emma för att träffa Maja och Hanna. Vi åt middag på Eastern och där satt vi och prata tills klockan var halv 10. Har haft en super trevlig kväll och nu fortsätter jag med film, chips och dipp tillsammans med Ida till en bra rulle. 

mysen

Blev en trevlig innekväll tillsammans med Rebecca. Har suttit och pratat för de mesta men även kollat lite på Grown ups. Tog och cyklade hem vid 10 och nu ligger jag och pratar lite med Jacob i telefon men börjar bli dags för mig att sova. Börjar jobba 6.30 imorn. Godnatt!

VO13b

Då var andra skoldagen avklarad! Det har gått riktigt bra och jag tror vi har fått en bra klass. Klassen blev uppdelade i två så jag och Elin hamnade i ena och Rebecca i andra men förhopningsvis så kommer hon att kunna byta till våran. Tror att det här kommer kunna bli tre super bra år! Har aldrig varit såhär taggad och motiverad förut. Under dom här första dagarna har det varit mycket prat, fyllt i massa papper och lite "lära känna"-lekar. Idag fick vi sluta tidigt så var ner på stan en snabbis med rebecca innan bussen kom och fick med mig en ny jacka hem. När jag kom hem la jag mig här i sängen och har nu kollat 2 avsnitt av Greys och kollat på massa kläder jag vill köpa. Men ska försöka att inte göra av med lönen första dagen iaf. Nu ska jag ta mig en dusch och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
RSS 2.0