fghjkl

Hårt jobb har det varit hela dagen. Jag håller på att lära mig allt i bageriet på ica. Ska jobba där själv nu fram till skolan ungefär. Efter jobbet har jag inte gjort nånting typ. Jag och Emma var en sväng på ica och sen har jag kollat film bara. Nu ska jag sova och ta nya tag imorgon.

sovaaaa

Shit vad klockan blev mycket. Ska upp och jobba imorn klockan 6 så måste verkligen sova nu.
Fick med mig lite små grejer hem från stan idag. Köpte puder åt både mig och Emma och hittade en tröja på gina som jag köpte. Jag och Jacob har typ inte gjort nått speciellt, städat lite sen bara legat i hans säng och prata typ. Imorn åker han till Gotland och blir borta en vecka. Blä på han. Men nu är det godnatt från min sida!
 

black

Det blev en ganska lyckad kväll ändå!
Cyklade till ica och köpte hårfärg, blev typ svart. När jag var klar kom mamma hem med en str påse godis och 3 filmer hon hade varit och hyrt. Vi kollade på en film och sen runt 11 drog jag till torvalla och träffade grabbarna. Vi var bara ute, snackade osv. Det blev sjukt kallt så drog hem strax innan 1.
Idag var jag uppe med tuppen. Var ute och sprang en runda klockan 9. Hur skönt som helst. Nu ska jag fika nånting och åka ne rpå stan innan jag ska till Jacob.

uttråkad

Wiiiie vilken rolig dag! ELLER?
Det har varit pissväder hela dagen. Varit åska och regnat. Nu ikväll har jag absolut ingenting att göra. Mamma och Micke åkte precis iväg på fest och här sitter jag hemma själv utan data och tv. Tvn har typ pajjat av åskan och min dator har Emma med sig till stuga. Suck. Funderar på att cykla till ica och köpa hårfärg och färga håret. Typ blont elller kanske rött eller svart. Bara göra en stor förändrig bara för att jag har så jävla tråkigt. Kanske slutar med att jag har rakat av mig håret när kvällen är slut haha. 
Igår var iaf jag, Johanna och Frida ut. Var i odensala till typ kl 2 och då tog vi taxi till stan för att käka. Blev på stan till kanske halv 4 då vi började gå hem. Jag och Johanna satt ute på hennes balkong och drack öl och snackade till klockan var över 5. Gick efter det hem till Jacob och sov där men åkte hem tidigt imorse.
 
Snapchat : hannagoden
 

.

tror jag hoppar över det här med att blogga nu på ett tag. mitt liv är så jävla tråkigt och jag gör absolut ingenting på dagarna förutom att jobbar. bye

Dötrött

Oj va trött jag är idag! Känns som att Jacob har ringt och väckt mig 100 gånger inatt haha. Nu på morgon skulle jag ut och springa men va så jävla trött så orkade inte. Tog istället bussen till Jacob. Trevligt när man hittar han sovandes i soffan me kläderna på. Nån som va vaken lite för länge igår kanske ;p
Igår efter jobbet var jag iaf ute och sprang i ösregnet. Sjukt härligt att springa när d regnar! Sen var jag bara inne fram till middagen. Efter vi hade ätit var jag och Ida på Ica och handla godis och efter det var vi ner och kollade på när opes f16 spelade match. Dom förlorade med 3-0. Efter matchen hämtade Emma och gänget mig så jag var me dom ett tag men åkte hem tidigt.

Inte alltid lätt

Inatt har jag inte sovit nånting. Har varit cp trött hela dagen. Har varit med Klara på sportfältet. Träffade Ida, Sanna och Sara och var med dom ett tag innan jag gick hem. Har nyss kommit till Jacob men blir nog inte här så länge. Hem och sova tidigt.

" A hug from you makes my whole day better"

She´s not me.

Sitter här med ett jävla piss humör. Vet inte varför men är bara irriterad och på dåligt humör.
Idag efter jobbet åkte jag hem och William följde me mig ner på sportfältet. Där mötte vi Saga och Evelina och vi gick och kollade på Opes F16 lag när dom spelade. Dom vann med 3-0 WIIIIE! Efter matchen gick vi bara runt ett tag innan alla skulle hem. Efter middagen duschade jag och la mig direkt i soffan och kolla på film. Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och sen lägga mig. GODNATT.
 
" So much more than friends but not even close to love "
 

Önsjön

Helluuu!
Ligger just nu här i solen vid önsjön. Har badat lite med Emma, Simon, Kevin och John.
Idag har jag varit på jobbet, gjort precis samma sak som alla andra dagar ;p Efter jobbet åkte jag hem och sola och låg där och sov till middagen. Om ett tag ska vi åka hem och då ska jag åka till Jacob. Bra dag!

https://cdn3.cdnme.se/3950604/6-3/pic_51d1b3d3e087c31036cc9a02.jpg" class="image">

RSS 2.0