Glasögon.

Hade sovmorgon till halv 10 idag. Riktigt skönt men kunde dock inte sova så länge som jag ville pga vibrerande mobil. Eftersom jag har haft on i huvet mest hela tiden sen förra måndagen så bokade mamma en tid hos optikern igår som jag var på idag efter skolan. Fick göra massa grejer och hon kom fram till att jag är översynt. Det betyder att det är bara att ta på brillorna så fort dom kommer. Suck! Är så fruktansvärt ful i brillor, använder inte ens solbrillor på sommaren. Efter jag kollade synen var jag och Emma på gymmet en sväng. Blev inte där så länge men körde iaf 110% på det vi gjorde. Efter middagen följde William med mig till myway för jag skulle prata lite med Martin. Blev där betydligt mkt längre än jag tänkt för Filippa och Sofie kom dit så blev fast där snackandes med dom. Har precis sätt första avsnittet av säsong 10 på Grey´s och ska nu kolla på andra. 

träning

Vilken jävla träningsdag det här blev.
Klev upp halv 8 imorse och åte till gymmet. Började skolan kl 10. Gjorde inget speciellt som vanligt typ. När vi slutade åkte jag hem och fick lite plugg gjort. Efter middagen var jag och Micke ut oc körde för första gången tillsammans. Och självklart gick det hur bra som helst. När vi hade kört ett tag så åkte vi till stan där jag och Emma mötte upp Julia innan vi tre gick till gymmet. Träffade Viktoria på gymmet så tränade med henne. Hon är ju betydligt mer tränad än mig så hon körde skiten ur mig, lika bra kanske. När vi hade tränat tog vi bussen till odensala. Jag och Emma gick till Fanny och solade 50 minuter och nu är jag äntligen hemma. Är helt slut så ska lägga mig och sova. Ska försöka ta mig upp imorn och träna innan skolan. Dags att va hurtig.

Söndag

Har riktigt svårt att somna så tänkte att jag kunde berätta om det lilla jag har gjort idag. 
Vaknade runt 9 och kunde inte somna om. Spelade lite spel på mobilen men låg mest bara och kolla på Jacob nät han sov :') 
Ungefär klockan 2 skjutsade Micke hit mamma och vi två tog en promenad till Odensala. Duschade, fixade och städade innan middagen och så fort jag hade ätit gick jag till bussen. När jag kom till Jacob la jag mig och kollade på ett avsnitt av greys medan jag väntade på Mimmi. Vi hade tänkt att gå på gymmet men vi tog oss en lång promenad istället. Riktigt trevligt att få snacka lite skit en timme sådär. 

tråkig

Ni må ju tycka att jag är världens tråkigaste som aldrig skriver nånting. Vem vet jag kanske är super tråkig.
Har inte mått så bra i veckan så har inte haft någon ork. 
Fick huvudvärk i måndags och det har inte gått över än. Va hemma från skolan både tisdag och onsdag. 
På torsdan va jag på skolan en sväng men vid 1 kom morfar och hämta mig. Åkte hem och sov men inte fan blev det bättre för det. 
Mådde dock lite bättre på fredag, var på föreläsning på pc och efter det var jag, Emma och Julia och tränade. På kvällen blev det utgång med Elin, Johanna och Frida. Vi var hos Johanna. Satt mest och prata och spelade lite Wii. Dock så blev min huvudvärk bara värre så runt halv 12 gick jag hem till Jacob och sov. Sämre fredag. 
Så igår vaknade jag och åkte hem en sväng och sen tbx till Jacob. Vi kollade på Nya avsnittet av Vampire diaries. Hur glad som helst att säsong 5 äntligen har kommit! Efter det kollade vi på en film med resten av familjen. Kommer inte ihåg va filmen hette men den va lite konstig iaf. Och som vanligt somna jag tidigt.

RSS 2.0