jobb

Godmorgon! 
Mendans ni ligger och sover så sitter jag här och dricker kaffe och äter frukost. Ska snart ta bussen till jobbet. Senare ikväll ska jag och Elin nog ut men dock inge dricka för min del eftersom jag jobbar även i morgon och resten av helgen.

ojoj.

Har fan inte orkat blogga alls dom här dagarna men får väl berätta lite nudå.
 
På julafton vaknade jag och Emma hos pappa och åt lunch där innan vi åkte hem till mamma. Fixade oss och åkte sen till Patrik min lillasysters pappa och fikade, kollade på Kalle och öppnade lite julklappar. Efter vi hade varit där åkte vi till mormor och morfar där hela tjocka släkten var. Det blev middag, en brand , jultomte och mass annat där. Senare på kvällen var jag med William, Mange och Jens.
 
I tisdags var jag och familjen på middag hos mammas bästa kompis som varje år. Var inte där så länge för jag åkte iväg till Elin och drack lite med henne. Vi var nere på stan och träffade lite kompisar och åt. 
 
Igår var jag på stan med Emma Kim och Teo medans jag väntade på Mariell. Var där 1 timme kanske sen åkte jag hem och sov. På kvällen var vi i torvalla hos Kim och kollade på film.
 
 

julafton

God jul alla!
Känner vekrligen inte för julafton idag. Skulle kunna stanna hemma och kolla film hela kvällen. 
Har inte haft tid att blogg nått i helgen för jag har jobbat. Var dock ut en sväng med Elin och Johanna i fredags och igår bakade jag peppakakor med Wille och Nova. 
 
Ha en bra jul då...

jobb

Slut brud här. Tog bussen till jobbet halv 8 imorse. Små segt. Hade iallafall mycket och göra hela dagen och det var sjukt mycke folk. Riktigt rolig när gammla tanter kommer fram och pratar med mig när jag jobbar :)) Klockan 4 när jag slutade åkte jag med Wille och Camilla på stan för att köpa juklappar. Efter lite shopping åt vi middag på kebab baren. När vi var på väg hem åkte vi förbi coop och Mange hämtade upp oss där med ny bilen. SKIT SNYGG bil! Vi var och hämtade Matte och Tobbe i odensala sen gled vi bara runt lite och tog en sväng på Max. Nu ska jag kolla på julkalendern och sova. 

lol.

Idag klev jag upp tidigt och åkte till pc vid 9 för att gå på en programdag. Jag och Elin var där tillsammans och kikade lite på Hälsa & Kroppsvård. Vi fick kolla på när dom gjorde manikyr och hårstyling. Fick massera varandra också. Vi fick sluta vid kl 1 så det blev en kort skoldag. Alexander kom och hämtade oss och när vi kom hem till Elin kollade vi på tv ett tag innan jag gick ner och mötte Emma på stan. Vi gick och kikade lite innan vi tog bussen till våran kusin. Vi kollade om hon hade nått fint att låna ut som vi kan ha på oss på julafton och åt där. Riktigt mysigt. Nu ikv har jag inte gjort nånting och jag ska snart lägg mig eftersom jag ska upp imorgon och jobba.
 
You didn't love her. You just didn't want to be alone.
Or maybe, maybe she was just good for your ego.
Or, os maybe she made you feel better about your miscrable life,
but you didn't love her. Because you don't destroy people you love. G.A
 

Klänning

Börjar få lite panik över vad jag ska ha på mig på nyår. Kan inte bestämma mig om jag tycker dom är fula el snygga. Ena sekunden tycker jag att dom är fina och andra inte. Tänkte att ni kanske kunne hjälpa mig? Har ni nått annat förslag så skriv gärna det!
 

sjuk.

Blev hemma idag eftersom jag har ont i halsen och hosta.
Låg och sov till 1 och då la jag mig i soffan och har legat
där hela dagen och kollat på pretty little liars. 

helgen

Tänkte försöka skriva lite kort om vad jag gjort i helgen.
 
Fredag.
Var på skolan och slutade runt halv 12. Gick en sväng med William på stan efteråt. På kvällen var jag med Elin, Johannna och Frida hemma hos Elin. Senare på kvällen drog vi på fest vid ishallen typ. Träffade typ Carro, Mattias, Fred, Henke och massa skumt folk. Drog sen till stan och åt och sen gick jag och Elin hem till henne och sov.
 
Lördag.
På morgon när vi vaknade kollade vi på julkalendern. Vid 11 kom pappa och hämtade oss för jag skulle spela match. Vi förlorade mot Umeå med typ 5 mål. Segt. På kvällen var jag och Elin med William. Va så sjukt trött så drog hem tidigt och sov.
 
Söndag.
Vaknade ganska tidigt så la mig i soffan och kollade på Harry Potter. Efter att jag hade fixat mig osv så drog jag till Wille och kollade på tv med han och hans mamma hela dagen. Nu ikväll har jag, Wille, Mange, Matte och Oskar varit i torvallabacken och åkt madrass. Sjukt roligt.
 

Frågestund

Har inte haft tid att blogga under helgen men ska skriva lite senare.
 
Tänkte att det kanske skulle vara roligt med en liten frågestund.
Så fråga precis vad ni vill så ska jag försöka svara på det! 

Lil Wayne

Idag köpte jag och Wille biljetter till Lil Wayne 15 mars! Det känns helt sjukt. Har för mig att i september förra året när jag och Wille var tillsammans pratade vi om att om han nångång kom till Sverige så skulle vi kolla på honom. Och idag 1 år och 3 månader senare så har vi köpt biljetter. Är så sjukt glad och jag längtar så sjukt mycket tills det är mars! 
Idag så tog jag sovmorgon till klockan 10 för då hade jag, pappa och mamma möte med lärare osv om hur jag ska göra med skolan. Alternativen är antingen att hoppa av och söka jobb eller ha kvar dom ämnena jag vill och ha praktik några dagar i veckan. Det är inte så lätt att välja men om jag hittar ett jobb under jullovet så hoppar jag nog av. Kul att tjäna pengar ist ;p Efter mötet hade vi bara vanliga lektioner och fick sluta typ 1 timme tidigare. Efter skolan har jag bara varit barnvakt åt Ida. Nu ska jag sova. Godnatt.

ny vecka.

Äntligen en ny vecka och bara några få dagar kvar till jullov!
Råkade försova mig idag och kom till skolan vid 12. Har absolut ingenting att göra på skolan så förstår faktiskt inte vad jag gör där... Efter skolan så gick jag hem till Elin och kollade på Solsidan. Vid 5 kom Micke och hämtade mig så vi åkte hem och åt middag. Nu ikväll har jag varit med Wille, Mange och Matte. Bara åkt runt i bilen typ. Nu ska jag ochh Wille kolla film. 

kuuul

Blir ett snabbt inlägg. 
Har typ inte gjort nått speciellt idag. Har legat i soffan och kollat på film typ. Nu ikväll har jag varit med Wille, Mange och Matte. Åkte lite bil och kollade på solsidan. Nu ska jag sova godnatt.
Lite bilder från veckan.

hundvakt

Det blev en kortis med Mariell på stan idag. Kollade efter lite julklappar och åt på donken. Gick sen upp till Elin för att hämta Maggan. Elin skulle åka till Svenstavik så blev hundvakt. Nu ikväll har jag bara varit inne och kollat på tv med mamma och Micke. Nu ska jag och Maggan sova. Godnatt.

Mariell.

hoho!!!
Det blev ingen skola för mig igår. Men eftersom att jag är så hurtig av mig så klev jag upp kvart i 8 och drog till gymmet 2,5 timme. När jag hade tränat klart gick jag hem och duschate och åt. Klockan 1 följde jag med mormor och morfar till jamtli. Hur mysigt som helst var det. Kollade på massa saker och fikade. När jag kom hem från det fixade jag mig för kvällen och drog sen till Elin. Började kvällen ganska lugnt med Elin, Johanna, Emma och Jennifer innan vi drog till torvalla på fest med massa underbara! Senare på kvällen åkte vi tbx till Elin och gick ner på donken och käka lite. Alla drog hem så träffade Kristoffer och sen åkte vi hem.
Fick ett trevligt samtal tidigare idag från Mariell och vi bestämde oss för att ta en sväng på stan så ska fixa mig och åka hem till henne.

mormor och morfar <3

Blev en riktigt lugn dag på skolan. Det enda jag gjorde var att läsa min svenska bok som jag ska ha läst klar till jul. Fick sluta runt 2 så jag drog hem. När jag kom hem var Emma, Kim och julia hemma så la mig i soffan och kollade på tv med dom. Senare gick jag till mormor och morfar och var med dom hela kvällen. Var och vattnade blomorna och tog in posten hos hennes bror och sen kollade vi på tv och fikade. Älskar att umgås med dom, hur mysigt som helst. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att mamma ska komma hem som är på middag. 

Snart helg.

Godmorgon. Klev upp extra tidigt idag för att hinna duscha och för att slippa stressa. Dum som man är så hade jag glömt att vi hade matteprov på morgon som jag inte ska göra så hade sovmorgon till kvart över 9... Så nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Så jävla less.

duktig tjej

Idag var jag duktig och orkade kliva upp och ta mig till skolan. Var riktigt roligt att träffa Erica och Silvija. Känns som det var hur längesen som helst sen jag träffade dom. Efter skolan gick jag hem till Elin och kollade på tv och hade det mysigt med hundarna medans jag väntade på att hon skulle sluta. När hon kom hem gjorde vi lite glögg och mackor. Satt oss sen i soffan och kollade på tv och hade det mysigt. Senare kom mamma och hämtade mig. Efter middagen la jag och Emma oss i soffan och kollade på Pistvakt, Emil i lönneberga och Glee. Emma bakade kladdkaka så det blev lite mysfika. Och nu är jag så sjukt trött så jag ska sova. GODNATT.
 
Is connecting with someone really
this complicated or is it simple and
we just make it worse? P.S

skola.

Var ute ganska sent igår så orkade inte blogg när jag kom hem.
Jag var hemma från skolan även igår. Sov as länge och sen låg jag bara och kollade på Pretty little liars. Har hunnit kollat klart på hela säsong 1. Efter middagen åkte jag till torvalla och va med Emma och hennes kompisar. Vi spelade kort och lyssnade på musik typ. Vid 9 åkte vi hem och kollade på handbolls EM. Sverige mot Danmark, det blev 27-26. En riktigt spännande match. När matchen var slut kom Mange, Wille, Erik och Lukas och hämtade mig med bilen så vi var ute och åkte ett tag. När jag kom hem somnade jag direkt. Nu ska jag kliva upp och fixa mig eftersom jag ska på skolan idag....
 
Let's play truth or dare,
or maybe just dare because
nobody knows how to tell
the truth anymore. B.D

liars,

Det blev ingen skola för mig idag. Har ont i halsen och hosta
och tidigare idag hade jag feber. Jag började kolla på Pretty
little liars och har hunnit med 8 avsnitt. Har alltså inte hunnit
med nått annat idag. Nu ska jag snart äta middag och senare
ska jag ta ett långt bad!
 
I wanna be somebody who is
good enough to be seem with
you. - One tree hill
 

söndag.

Älskar söndagar när man inte behöver göra nånting alls. 
Igår vaknade jag tidigt och hann kolla på julkalendern. Efter det fixade jag mig och åkte ner på stan och åt lunch tillsammans med Emma, mamma och Micke. Efter det gick jag och Emma en sväng på stan och sen till make up store för att Emma skulle bli sminkad. Hon blev hur fin som hellst. När hon var klar sprang hon iväg på dans och jag åkte hem till pappa. Vi la oss i soffan och kollade på Fullt hus 1 och 2. Efter middagen åkte jag till Elin. Senare på kvällen åkte vi till torvalla och umgicks med massa roliga kompisar. När alla drog hem så åkte jag lite bil med William och Magnus så det blev så att jag sov hos Wille. Så idag har vi och Nova kollat på Johan Falk, Prison break och ätit massa gott. Senare ikväll ska jag och kolla på Emmas dans men just nu ska jag kolla på nån film!

cpfredag

Även fats jag had elovat mig själv att gå på skolan idag så blev det visst inte så. Kommer knappt ihåg att jag var vaken imorse men vet iaf att jag var sjukt trött och verkligen inte orkade. När jag vaknade gjorde jag lite frukost och kollade på tv. Senare kom pappa med lite donken lunsch innan jag åkte till stan. På stan fick jag en super snygg sminkning av Mimmi! Blev riktigt nöjd! Efter middagen åkte jag hem till elin och nu ikväll har vi varit ute men det blev tidig hemgång så nu ska jag sova. GODNATT!
RSS 2.0