lillasyster

Det här blev en underbar dag måste jag säga! 
Jag var iväg och tränade 2 timmar innan Ida slutade skolan. Hon kom till mig vid kl 2 och då gick vi till mormor och morfar och fikade tillsammans. När vi var där fick vi för oss att börja sminka oss så jag sminkade Ida och hon blev ju riktigt snygg HAHA! Vi gick hem till henne senare och då la vi oss i soffan och kollade på top model innan vi skulle äta. Efter en mysig middag så spelade vi tjuv & polis ett tag. Det sög och blev skit tråkigt så vi bakade istället. Idag fick det bli pepparkakor. Vi hade det super rolig. Lyssnade på julmusik och sjöng. Ida visade även några danssteg under tiden. Talang haha. Tillslut blev det fika och jag började dra mig hemåt. Kollade på Criminal minds med mamma och nu ska jag sova. Tänkte faktiskt gå på skolan imorn så..

barnvakt

träna

Godmorgon alla!
Ligger här hemma i soffan och kollar på tv.
Har nyss ätit en god frukost och om en timme
ska jag dra mig mot gymmet och träna lite.
Senare idag ska jag umgås med min lillasyster
Ida och vara barnvakt åt henne ikväll. Nu ska 
jag byta om osv.

3 snygga.

Jag var så sjukt trött imorse så tog lite sovmorgon till halv 10. Skolan var dock ganska okej idag och vi fick sluta runt 1. Tog bussen hem och hämtade mina handbollskläder och åkte sen tillbaka till stan för att kika efter lite grejer med Elin. Slutade med att vi blev less och gick och köpte massa gott och gick hem till henne och tjocka oss. Åt middag hemma hos pappa innan handbollsmatchen. Vi spelade mot killarna och jag tycker att det gick riktigt bra faktiskt. Fick inte spela hela matchen pga hjärtat men det var väl lika bra. När jag kom hem hade jag, Emma, mamma och Micke as roligt. Satt och hade det mysigt och massa framför tvn. Nu ska jag kolla på gossip girl och sova. Godnatt.

trött

Varför ska solan vara så jävla tråkig? Varför valde jag just handel? Tror det var det största misstaget jag gjort alltså. Jag har funderat ett tag nu på att kanske hoppa av skolan efter jul och gå en ny linje nästa år. Känner att det kan bli super jobbig med tanke på att man måste gå med dom som är ett år yngre men jag gör hellre det på en rolig linje än att lida på handel i 3 år. Menmen vi får se hur det blir tillslut. Tog mig iallafall till skolan idag och hade svenska och matte. Orkade dock inte med handelslektionen på eftermiddagen så jag gick hem till Elin istället. Vi och Alexader tog en promenad med hundarna, åt och solade. När vi hade solat klart satt jag mig på bussen mot odensala och drog på gymmet. Fick bli ett kortare pass eftersom mitt hjärta har börjat strula igen så jag tar det lite lugnt nu ett tag. Var helt slut när jag kom hem så tog en dusch, åt lite mat och sov 1 timme. Efter det drog jag till William och kollade på film och umgicks lite. Men nu ska jag lägga mig. Godnatt.

...

Har visst glömt bort det här lite.
Det blev en super mysig lördag tillslut. Efter en god middag tog jag, Emma och Kim en promenad till Ica och köpte massa frukt och glass. När vi kom hem gjorde vi en sjukt god fruktsallad och kollade på några avsnitt av One tree hill. Kunde inte sova så låg och kollade på film till 2 och då kom Jacob förbi och sov här. Under dagen i söndags hade jag absolut ingenting att göra så låg i sängen halva dan och sen blev det lite städning. På kvällen tog jag bussen ner till stan för att vara med Elin. Vi gick och solade och efter det köpte vi godis, chips och dricka på ica. Vi gick också förbi på donken och köpte med oss mat hem. Under kvällen kollade vi på 4 filmer och fick sällskap av Igor. Vid kl 4 gick han hem så då hoppade jag och Elin ner i sängen. Vi vaknade vid 12 i måndags och tog en långpromenad med hundarna. Under dagen hann vi med solning, en sväng på stan, färga mitt hår och lite mys framför några filmer.
Nu ska jag kliva upp och fixa mig och gå på skolan...
 

chillkväll

Blev en trevlig kväll med min vän Elin igår. Drog på förfest på körfältet och råkade bli kvar där resten av kvällen. Var och hälsade på min kusin ett tag också. Nu idag har jag varit på hockey med Emma, Kim, pappa och farfar. Det var några från åre som vi känner som spelade. Efter hockeyn körde pappa ner oss på stan så vi drog på donken och tog en snabb solning. När vi hade solat klart gick vi upp till Elin och hälsade på lite innan vi skulle ta bussen hem. Nu ska vi kolla på lite One tree hill innan middagen och ikväll blir det mys med massa gott!

Fredag

Mådde inge bra imorse så stannade hemma i sängen och sov. Senare när jag vaknade gjorde jag lite frukost och drog sen på gymmet. Det var så sjukt skönt att träna och efteråt kom pappa och hämtade mig. Vi åkte in på ica och köpte lite lunch och åkte hem. Åt och tog en dusch och efter det kom Wille. Vi gick på ica och träffade Lukas och Magnus. Nu ska jag fixa mig och åka till Elin :)

1321

Mår så mycket bättre nu och det är så sjukt skönt! Somnade i soffan och sov typ 3 timmar idag. När jag vakna försökt ejag få i mig lite mat innan jag började kolla på Portkod1321 som Elin sagt åt mig att kolla på. Brukar inte tycka om svenska pogram med det där var faktisk bra. Kollade alla avsnitt. Har nyss duschat och fixat osv så nu ska jag ladda ner en film och lägga mig. Godnatt.

sjuk.

Hej på er.
Sitter hemma i soffan och kollar på massa Gossip Girl avsnitt. Är hemma för att jag är sjuk. Finns inge segare. Gick på skolan en snabbis men klarade inte av det så åkte hem. Igår hade vi öppet hus på skolan och det var ganska chill. Satt bara och skrev och lyssnade på massa bra musik typ. När jag hade slutat åkte jag och Elin till odensala och solade och åt middag. På kvällen var vi med Wille och Marcus. Hade en super rolig kväll och det slutade med att jag sov hos Elin. Mysmys!

Trött

Godmorgon.
Det blev en sen kväll igår. Var på nya twilight filmen med Elin, Silvija, Erica och Alexander. Den va inte lika bra som jag hade hoppats. När jag kom tbx till odensala träffade jag William och Marcus ett tag. Kom hem vid halv 12 och då var jag helt slut så somnade direkt. Nu sitter jag och väntar på bussen som aldrig kommer.. Idag är d öppet hus på skolan och jag orkar fan inte. Djdöfbsöfkt blää.

Skoj

Hoho alla glada!
Det blev en kort dag på skolan idag. Hade svenska och matte sen slutade vi. Jag fick stana kvar ett tag för att jag skulle ha utvecklingssamtal och det gick skit bra. Efter jag var klar gick jag och Elin på stan och kikade lite. Är så sjukt sugen på att köpa nattlinnet som Gina har! Menmen. När vi var klar på stan gick vi hem till henne och kollade lite på tv innan jag åkte hem. Just nu sitter och kollar på Eva och Adam med lillasyster. Senare ikväll blir det bio med Erica och Silvija!
 

Måndag

Ja då var en till måndag avklarad och nu är det nästan helg igen :D Haha närrå men nästan. Tycker dagen har gått jättefort och det känns som att vi inte gjorde nånting alls på skolan. När jag kom hem åt jag lite mat och la mig sen i soffan och kollade på karate kid. Finns typ ingen sötare kille än Jaden Smith eller? När jag hade kollat klart åkte jag på handbollsträning och nu är jag så trött så jag tänkte sova. Godnatt

helgen

Har försökt att blogga via mobilen under helgen men det har varit nått knas så det ha rinte gått -.- Så därför blir det ett lite längre inlägg om hela helgen nu istället! 
 
Fredag
Vi åkte ner till Gäddede från stugan för att gå på begravning klockan 11. Det var första begravningen jag har varit på och riktigt fint måste jag säga att det var. Det var min farmors mamma som hade dött. Efter begravningen åt vi middag och fikade innan vi satt oss i bilen hem. När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt och tog sen bussen ner till Elin. Hade lite förfest där tillsammans med henne Joanna Fred Kevin och Henke innan vi åkte till hem till Jessica i torvalla. Vi var där typ 2 timmar innan vi åkte ner på stan. Var ett tag med Johanna innan Kristoffer hämtade upp mig och vi åkte runt och körde folk typ :p Träffade Jacob senare och följde med honom hem och sov där. 
 
 Lördag
Var riktigt sliten efter kvällen så det fick bli en lugn lördag. På kvällen gick jag, Elin och Alexander ner på Eastern och åt. Det var hur gott som helst och jag tror vi alla tre åt mer än vad i egentligen orkade. Efter en trevlig middag gick vi och köpte lite godis och dricka innan vi gick hem till dom igen. Blev 2 filmer och lite mys med hundarna innan jag åkte hem och la mig.
 
Söndag
Vaknade runt 10 så jag klev upp och tog en dusch och åt en riktigt god frukost. Vid 12 tog jag bussen till Jacob och la mig och sov där nån timme haha. Klockan 5 åkte jag och Elin hem till mig för att äta middag tillsammans med min familj. Vi satt och prata med mamma och Micke hur länge som helst och hade det super mysigt. Senare tog vi bussen hem till Elin. Vi tog oss en lite promenad med hundarna och sen gick vi ner på stan och sola. Vi har bestämt oss för att bli bruna och fina men vi får se hur det går! När vi hade solat klart gick vi på hemköp och handla lite frukt och gick sne hem och kollade på tv. Just nu ligger jag hemma i sängen och ska kolla lite på gossip girl. Godnatt.

Stugan

Blev hemma idag också, inte för att jag va sjuk men orkade verkligen inte. Klev upp vid 9 och gjorde lite frukost och la mig och kolla på tv. Vid 12 gick jag och träffade Mariell ett tag och efter det drog jag och Wille på Ica. Har precis packat klart och väntar nu på pappa som ska komma och hämta oss. Blir middag på donken innan vi åker mot stugan.

 

Musik

 Idag skulle ha varit första dagen på praktiken men kände mig inte helt friks på morgon så ringde och sjukanmälde mig. Kollade på One tree hill och sov till 12 då Emma kom hem och åt lunch med mig. Tog mig en dusch och fixade mig och åkte hem till Elina. Hjälpte henne med tvätten och hade lite mys med Nova innan vi tog bussen ner till stan. Kikade lite och köpte födelsedagspressent till Tobbe som fyller år på lördag. Hon började sin praktik på shell klockan 4 så då åkte jag hem och nu om ett tag ska jag mysa och kolla på fotboll med mamma :)
 
 
 

BLÄÄ

Hoho.
Tror det här var den skönaste skoldagen på länge även fast vi gick till halv 4. Tog mig en liten sovmorgon till 9 så de va ganska skönt. Sista lektionen som är 3,5 timme satt vi bara och skrev och lyssnade på massa bra musik. Efter skolan drog jag och Elina ner på stan ett tag innan hon skulle hem och jag skulle träffa Kristoffer. Fick skjuts av honom hem så gjorde lite mat och duschade. Om nån minut kommer han hit så vi ska väl ta och hitta på nått. Imorn har jag praktik igen. Dock på Jemtbil... SUCK! 
 

Hockeymatch.

Ja då var det en ny vecka igen. En vecka närmare julafton, nyår och min födelsedag! Tycker veckorna går så himla fort nu för tiden! Idag var en helt vanlig seg måndag. En lång skoldag med tråkiga lektioner. Efter skolan åkte jag hem och åt middag. Emma som lagade mat och det var super gott! Första gången hon bjuder på mat haha ;p Efter maten tog jag mig en dusch innan jag, pappa och farfar åkte till Brunflo för att kolla på hockey. BIK mot Ånge och BIK vann med 10-7. Har aldrig varit med om så många mål i en hockeymatch förut ;p Nu sitter jag i bilen på väg hem till Jacob. Tror jag tar mig lite sovmorgon imorn hehe.

Emo

Orkar inte med nått långt inläggidag.Har bara legat i
soffan idag. Varför tänkter man på allt så mycket när
man inte gör nått? Tänker alltid för mycke.
 
 
 
 
 

Godnatt

Gårdagen blev väldigt lyckad. Började kvällen tillsammans med roligt folk hos Jessica innan jag och Elin drog vidare till körfältet med Fred och Henke. Senare tog vi en promenad ner på stan där vi träffade Johanna och Frida. Efter att vi ätit lite på donken fick vi skjuts hem till Johanna där vi drog till med en liten efterfest med ett gäng grabbar. Vid halv 5 gick jag och mötte Jacob och vi gick hem till honom och sov. Idag vaknade jag runt 3 och tog bussen hem nån timme senare för att äta. Efter middagen åkte jag, Emma, Kim och Teo ner på stan för att gå på bio. Vi såg på skyfall och den var faktiskt ganska bra. Bion slutade vid 12 så vi åkte hem direkt för alla va så trött. Har nyss kollat på två avsnitt av One tree hill och nu ska jag sova. Godnatt!

Fredag!

Hohoooo!
Det var sista dagen på praktiken idag, lite tråkigt med tanke på dom är så söta där och jag har haft det super roligt där. Slutade vid 4 så drog hem och fixa mig innan middagen. Nu sitter jag i Jessicas soffa med trevligt sällskap och massa sprit. Blir fult ös ikv! Woop woop!!!

Brunrött

Yoo!
Andra dagen av praktiken avklarad. Haft det lika trevligt idag som igår. Alla som jobbar på sense är så snälla och gulliga det är så sjukt roligt att jobba där! Vid 12 tog jag lunch tillsammans med Micke. Mycket trevligt! Jobbade en extra timme idag så jag kan sluta lite tidigare imorn ( kl 5 )... När jag kom hem färgade jag håret! Första gången jag gjorde det själv och det har fan aldrig blivit bättre! Är fett grym :)) Haha , aja just nu är jag hemma hos Jacob och vi väntar på att Oskar ska komma hit. Blir kanske lite film och mys ikv! IMORGON ÄR DET FREDAG! WOOP WOOP!

Sense

Började min praktik på sense idag. Ska vara där bara tre dagar
men d är ju alltid nått. Hade en super rolig dag tillsammans med
Mimmi iallafall. Efter vi jobbat klart tog vi en snabb sväng på stan
innan jag åkte hem. Nu har jag precis duchat så ska klä på mig
och åka till Jacob.

Nov. 06, 2012

Hejhopp!
Ligger just nu hemma i Jacobs säng och har tråkigare än tråkigast. Men aja. Idag hade vi rast 2 timmar så jag tog en promenad hem och åt och tog sen bussen tbx till skolan. Fick sluta en timme tidigare än vad vi skulle så drog till gymmet och tränade direkt. När jag kom hem tryckte jag i mig lite mat och kollade på gossip girl. Och nu ligger jag här. Kanske ska skjuta mig själv el nått :D haha gammal bild

Nöjd tjej

helluuu!
Är så sjukt nöjd efter att ha gått/sprungit 1 mil idag på gymmet + massa styrketräning! Mitt nya mål är att springa/gå 1 mil på mindre än 1 timme så får vi se hur det går. Efter en lång och jävlig skoldag så fick Saga mig på bättre humör men en liten sväng på stan. Vi började med att träffa Jessica på hennes praktig innan vi gick och tog oss en bit mat. Saga hittade lite saker som hon fick med sig hem men själv hittade jag ingenting. Jag har precis duschat så ska göra mig nå gott att äta och sen ska jag plugga till provet jag har imorn.
 

Slut

Ja då är lovet typ slut. Skönt det har varit med en vecka ledigt. Pappa väckte mig vid 12 idag och ville att jag skulle packa och åka hem till mamma haha. Bilen hade gått sönder så han var tvungen att åka iväg och fixa den ;p När jag kom hem tog jag och städade lite och efter det så la jag mig i mammas säng och kolla på gossip girl och där har jag legat sen dess. Men just nu sitter jag och väntar på bussen tänkte åka till Jacob och sova där. Hörs imorn.

Bio

Vilken skön dag det blev tillslut. När jag vaknade imorse trodde jag inte att jag ens skulle orka kliva upp. Dock tog jag mig upp och åkte hem från Jacob. La mig och kollade på gossip girl fram till middagen. Efter middagen när jag piggnat till liter tog jag mig en dusch och fixade mig innan jag åkte ner på stan. Var på bio med Silvija och Erica. Vi kollade på Taken 2. Riktigt bra faktiskt. När vi hade kollat klart träffade vi Kristoffer och gick på doken för att träffa Petter. Blev så seg eftet filmen så tog och åkte hem och nu hade jag tänkt att sova så godnatt!

Freeedag

Ja men vad säger man då. Spelar ingen roll hur trött eller seg man är för det är fredag kväll och då är det ut gång med brudarna! Åkte till Saga efter middagen och vi fixade oss och massa innan Kevin Henke och Jessica kom. Efter en timme eller så drog vi till Jessica och drog till med en fest och bjöd dit massa folk. Blev en riktigt rolig kväll till slut! Godnatt från mig!

Åh döda mig. Tror aldrig jag varit såhär seg och trött förut. 
Gårdagen var självklart super mysig. Roligt när man får lite tid med lillasyster. Självklart roligt med Kim och Teo också. Vi var väl framme i Sunsvall vid 2 så då drog vi en lunch på donken innan vi börja shoppa. Dock blev det inte så mkt köpt, hittade typ inget vi ville ha men det blev nån tröja och en klocka. Efter att vi tryckt en pizza till middag så drog vi till E.ON arena och och kollade på Brynäs-Timrå. En riktigt värdelös match men jaja. Bussresan hem gick ganska snabbt med tanke på att jag och Simon somna efter att ha stått ut me allt jävla skrik från bönderna från Lit...Så när vi kom hem drog vi till Kim och sov där. Nu idag så har jag suttit med pappa på den här körtillstånds grejen i 3 timmar så är så sjukt trött. Efter vi var klar med det kl 12 gick vi med Emma och Kim på eastern och käka. Men nu ska jag sova!

.

Hoho. Sitter på bussen på väg till Sundsvall. Är så sjukt opepp på att shoppa och kolla hockey men vad annars ska man göra. Har ont i huvet och är bara allmänt bakis sen igår. Hade en super rolig kväll hemma hos Saga och Jessica iaf. Blev en tidig hemgång runt 1 då Jacob kom och hämta mig och Elin. När vi kom hem så var vi ute och gick med Rocky och sen kollade vi på ett avsnitt av sons of anarchy. Åkte hem från honom vid 8 imorse. Så sjukt jobbigt! Men nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och försöka sova. Ha en bra dag bitches! ✌

RSS 2.0