Jordgubbar

Härligare söndag. Soligt och hur varmt som helst! Ligger just nu ute på gräsmattan och solar, äter jordgubbar och lyssnar på bra musik!
Var ju på fotboll igår med Emma, pappa och gänget. Det var en riktigt spännande match tycker dock att vi borde ha vunnit för vi spelade mycket bättre men 1-1 är väl helt okej. Efter matchen åkte jag, Emma, pappa och Ante på daffys och åt middag innan vi drog på party hos Josefine. Var där med hennes kompisar fram till klockan 12 ungefär och då drog jag och Elin till torvalla på fest. Hade en riktigt bra kväll. Träffade sen Jacob i stan och vi gick hem tillsammans :)

ÖFK

En riktigt bra fredag blev det!
Klockan halv 4 var jag och Emma på bio med Vincent. Vi kollade på Dumma mig 2, riktigt rolig men inte lila bra som 1an. Efter bion tog jag och Emma bussen hem, lagade mat och bjöd Julia på middag. Senare gick jag och Petronella till William. Drack lite vin och satt och pratade innan vid drog till Kevin på lite festligheter. Senare på natten gick vi på donken innan vi tog varsin buss hem.
Just nu sitter jag hemma hos Josefine (min kusin) som fyller 21 idag! Har ätit lite tårta och annat gott. Snart blir det fotboll!

Pissväder

Vilken rolig arbetsdag jag har haft! Ska jobba på sjukhuset resten av mitt liv ;p
Efter jobbet tog jag mig en springtur i regnet, riktigt skönt faktiskt. Inget väder kan stoppa mig. Efter middagen cyklade jag och Emma upp till torvalla och träffade grabbarna lite innan jag tog bussen till stan för att träffa Elin. Vi var och hälsade på hennes mamma på hennes salong och sen satt vi bara ute och pratade. Helt sjukt att hon fyller 18 år på söndag! Woop woop!
Men just nu ligger jag här i Jacobs säng och väntar på att den nöten ska bli klar med spelet på datan. Blir en tidig kväll ikväll känner jag för är helt slut.

Jobbet

Godmorgon! Står och väntar på bussen just nu.
Igår på jobbet var jag på nån föreläsning , riktigt roligt. Efter jobbet åkte jag bara hem och sov lite innan jag åkte ner på stan för att äta middag med Micke på subway. Efter de skjutsade han mig till Jacob. Kollade serie och film hela kvällen. Helt underbart att slippa sova själv inatt :D

skavsår

Efter jobbet idag mötte jag Saga på stan. Vi gick runt och kikade lite men satt mest och pratade. Jag åkte hem lagomt till middagen och när jag hade ätit la jag mig i soffan och kollade på Rasmus på luffen. Blev så sjukt rastlös så jag tog och gick ner på stan (5,8km) och solade och sen fick jag skjuts av pappa hem. Har nyss legat och pratat med Jacob i typ 1 timme så nu må jag sova om jag ska orka med promenaden imorgon bitti. Godnatt

Solen skiner

Riktigt bra start på dagen! Det är hur bra väder som helst och klockan 5.15 imorse gick jag och Emma ut på en promenad. Blev ca 7 km, skönt!
Nu ligger jag i sängen och latar mig men ska snart gå till bussen och åka mot jobbet. Efter jobbet idag ska jag och Saga gå en sväng på stan. Ha en bra dag!

fotboll

Vilken seg dag det var idag på jobbet. Har haft lite att göra så tiden har gått så sakta. Efter jobbet gick jag ner på stan och lagade Emmas klocka och träffade Mimmi en sväng. Efter middagen var hela familjen ner på sportfältet och kollade när Ida spelade match mot frösön. Dom vann typ med 8-0. Riktigt duktiga tjejer de där! När matchen var slut så drog jag och Emma ut med grabbarna i odensala. Sjukt längesen jag träffa dom så det var riktigt roligt. Nu ska jag sova så jag orkar träna imorn.

Söndag

Hade super mysigt igår hos moster med god mat och trevligt sällskap. Runt 10 åkte jag till Jacob. Kollade film och sov typ. Idag tog jag mig en promenad från frösön till stan och solade och efter det fortsatte jag hemåt. Efter middagen åkte jag,Emma, Carolin och killgänget ner på stan och kollade på bio. Vi såg baksmällan 3, inte så jävla bra må jag säga. När filmen var slut gick jag och Carolin hem. Nu har jag precis lagt mig så jag och Jacob ska väl se nån film sen sova.

Midsommar

Tror inte att gårdagen hade kunnat blivit bättre än va den va! Mår sjukt dåligt idag men helt klart värt gårdagen!
Började dagen med att jobba mellan 7-12. Åkte hem efter det och fixade mig och allt innan jag, Emma, Petro,Elin,Johanna och Frida åkte till grytan till min faster. Under kvällen spelade vi kubb, åt mat, gjorde kransar, dansa, sjöng och massa annat roligt! Blev riktigt bra drag på kvällen och det kom hur mkt folk som helst. Hade så otroligt roligt! Johanna och Frida åkte hem tidigare men jag, Elin och Petro fick skjuts hem runt 4. Träffade då Jacob i stan och följde med honom hem till Alexander och sov där.
Idag har jag bara legat hemma i soffan, kollat på film och sovit. Nu ska jag fixa mig innan familjen drar iväg till Byskogen på middag med faster och kusinerna!

 
 
 
 
 
 
 

Inge sommarlov

Nu får det här bli ett snabbt och kort inlägg. Ska upp tidigare än vanlig imorn och jobba lite.
Idag efter jobbet åkte jag Petronella, Johanna och Frida ner på stan en sväng. Köpte en klänning som jag tänkte ha på mig imorgon om vädret tillåter. Efter stan var jag på Födelsedagsfika hos William. Hans mama fyller år så va där och gratta henne. Efter det var jag och William på en promenad hem till hans pappa fram och tillbaka innan jag skulle äta middag. Vid 7 tog jag bussen hem till Johanna och hämtade kläder och skor jag hade där och sen åkte jag hem direkt. Nu ska jag sova godnatt!

Berlin

Arland                                                                  Hockey VM
Anneli och Viktoria                                                Ludde och Martin
Bowling                                                                Ludde gör en pall
Duktiga vi va.                                                        Läger
Viktoria jag och Ludde                                           Sofia och Saga slipar ett P
Viktoria och jag                                                     Snygg bil
 
Påväg hem                                                           Påväg dit
 
 

Berlin

Åh hade skrivit 1 super bra inlägg tidigare idag men tydligen så vill inte det komma fram så får skriva nu ist då.
Jobbet var iaf lika roligt som vanligt idag. Det är så bra att vi har roligt tillsammans på jobbet för då går tiden så hilma fort. Efter jobbet åkte jag hem till William där det bjöds på fika. Satt och prata och rökte vattenpipa innan jag gick hem. Efter middage tog jag bussen till Jacob. Kollade på film och myste fram tills att jag fick super ont i magen och mådde as illa så Micke fick komma och hämta mig.
Hade tydligen fått ett USB med posten idag med massa bilder sen vi var i Berlin med skolan. Kanske lägger upp några av dom bilderna imorgon. Godnatt.
 
 

Less

Fyfan börjar kvällen precis som igår. Kom till Jacob för typ 30 minuter sen och det ända han gör är att sitta vid datan. Är så otroligt jävla less på killar som spelar dataspel! Tur att jag haft en bra dag iaf! Hade det super roligt på jobbet, hade mycket att göra och fick springa hit och dit hela dagen. När jag hade slutat kom Ida ner på stan. Vi träffade Johanna och Frida och gick en sväng med dom innan vi åkte hem. Duktig som jag är så lagade jag middag åt mina småsystrar och efter det åkte jag hit. SUCK!

Känner mig duktig idag! När jag hade slutat bytte jag om och sprang hem, ca 6 km. Så jävla skönt var det men riktigt jobbig. Efter middagen åkte jag till Jacob. Tråkigaste kvällen på länge. Han sitter och spelar/kollar på spel och jag ligger här och gör ingenting och kollar på film. Tror jag ska lägga mig och sova snart, lika bra känns de ju som...

Usch fy och blä

jobb nr1

Uppe med tuppen idag! Vaknade kl 5 imorse för jag och mamma hade tänkt att åka och gymma innan vi skulle jobba men jag skippade det och gick ut och gick istället. Jag gick 5 km och sen körde jag lite styrketräning här hemma. Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. Ska ta bussen till sjukhuset om 30 minuter. Hoppas det blir lika roligt att jobba iår som det va förra året. Jobbar mellan 8-13.30 så det känns ju ganska bra!

16 juni

Men tjeeeena!
Tänkte testa det här ännu en gång. Får se hur länge det kommer att hålla.
Imorgon slutar mitt sommarlov och jag börjar jobba min första vecka av 10. 
Idag har jag och Jacob legat i sängen hela dagen. Kollade några avsnitt av The vampire diaries innan jag åkte hem vid 4. När jag kom hem färgade jag håret. Blev absolut inte som jag hade täkt men får stå ut ett tag såhär. Ikväll har jag inte gjort något annat än suttit framför datan. Har kollat på lite kläder och skor som jag ska beställa. Ska upp klockan 5 imorgon så snart är det lägg dags men innan ska jag kolla på Wallander.
 
RSS 2.0